ESCOLA DE GIMNASIA RITMICA

4 de maig 2009 |


1983-2009 CLUB MIGUEL PORCEL

A l’escola de gimnàstica rítmica tenim actualment 48 nines i 1 nin en Rafa. Es un esport mixt i treballem molt la flexibilitat, la coordinació, el ritme, l’agilitat, el treball de tot el cos de forma simètrica per evitar lesions,la motricitat, la potencia, la capacitat de superació dia a dia, el treball en equip, però sobre tot la disciplina i el ordre que han de tenir els esportistes. Les nostres nines i nin, son majoritàriament petits i tenim una bona “cantera” .

Funcionem amb dos grups determinats per l’edat. 3 a 6 anys, treballen amb na Myriam, ex-gimnasta de competició, ha estat campiona o subcampiona de Balears dins la seva categoria i nivell, i ha nascut pràcticament dins el gimnàs del col·legi Miguel Porcel. Es monitora multi esportiva i monitora de temps lliure.

El grup de 7 a 12 anys fa feina amb na Esther, tècnic superior de gimnàstica rítmica, la única jutge internacional que te la Federació de gimnàstica de les illes Balears, professora de solfeig i guitarra clàssica monitora i directora de temps lliure.

Hi ha un subgrup format per : Maria Marín, Pili Lopez, Nuria Gómez, Ana Din i Alejandra Mercadal, que formen el equip de competició juntament amb l’equip de Sant Ferran format per: Nerea Mas, Carina Paco, Alicia i Noelia Martin, Ana Domínguez i Lorena Amor. Competeixen a nivell escolar federat representant al club M. Porcel i tenim com objectiu fonamental, fer d’aquest esport que es un art i requereix moltes qualitats físiques i psíquiques, una activitat que ens doni una formació integral. Per nosaltres es important obtenir resultats, però es molt mes important fer que les nines i nins siguin feliços fent una activitat que els hi agradi.

El nostre horari es:
DILLUNS i DIMECRES de 18.30 a 20 hores per tothom i el equip de competició fa classes : DISSABTES de 11 a 13 hores condicionament físic, de 13 a 14 hores ball , (hip-hop, break dance, jazz) amb la professora Laura Lopez, i de 16 a 18 hores al poliesportiu Sant Ferran


MYRIAM ALVAREZ SOSA : 652.458.603
ESTHER SOSA DIAZ: 652.458.604

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada